Mezum este despre bărbatul care privește către sine

este despre cel care își conturează masculinitatea prin liniile fine ale costumului ce comunică elegant puterea caracterului său.
Rulează videoul

Showroom Mezum

Te invităm să discutăm despre stilul tău, în showroom-ul nostru din inima Clujului!
Gorunn-Studio-1247

Consultantul tău

Mă numesc Ovidiu Lădar și sunt consilier vestimentar de 5 ani, însă pasiunea mea pentru vestimentația masculină este mult mai veche de atât. Am fost întotdeauna fascinat de ținutele de lux, de combinațiile de texturi care emanau calitate și de culorile care transmiteau mesaje clare.

Astăzi, privesc o ținută made-to-measure ca pe o investiție pe termen lung, care ne ajută să ne definim un stil propriu. Am ajutat mii de clienți să facă astfel de investiții în imaginea lor și întotdeauna m-am bucurat să le privesc aparițiile impozante, în locurile unde s-au prezentat.

Acum, misiunea mea este să dezvolt spiritul Mezum în fiecare bărbat care îmi trece pragul.

Te invit și pe tine aici, în inima Clujului, pentru a face cunoștință într-un cadru relaxat și pentru a-ți împărtăși din pasiunea și experiența mea. Te poți aștepta să găsești la Mezum materiale distinse, de la producători cu zeci de ani de tradiție în industrie, răbdare și profesionalism în tot ceea ce facem!

Ești invitatul meu în showroom-ul Mezum!

Întrebări frecvente

Costumele made-to-measure sunt costume făcute la comandă, exact pe măsura ta, cu fiecare element personalizat după propria ta dorință și personalitate.
La costumele noastre poți personaliza aproape tot de la țesătură, căptușeală, construcția interioară, lățimea umerilor, lungimea sacoului și a pantalonului, până la forma și poziția nasturilor, forma reverului, lațimea buzunarelor și chiar mai mult.
Prețul costumelor noastre variază în funcție de opțiunile alese cum ar fi țesătura sau căptușeala, închiderea sacoului la un rând de nasturi sau la două, construcția sacoului și numărul de piese ale costumului. Prețul unui astfel de costum începe e de la 2850 lei.
Crearea costumului durează între patru și șase săptămâni din momentul măsurătorilor. De îndată ce costumul e gata, te chemăm la prima probă, testăm dacă totul este perfect, iar în cazul în care este nevoie de ajustări, ne ocupăm fără alte costuri suplimentare, iar în câteva zile primești costumul care îți vine exact așa cum ți-ai dorit.
Costumele noastre sunt create din țesături de la de cei mai faimoși producători de țesături, Vitale Barberis Canonico, Reda, Dugdale, și Zegna. Costumele noastre sunt create din materiale 100% naturale precum lână, in, bumbac și mătase.

Aici la Mezum te ajutăm cu întreaga ținută nu doar cu costumul. Vrem să te ajutam cu o ținută completă care include toate acesoriile de care ai nevoie de la cămașă, cravată sau papion, până la batista de buzunar, pantofi, șosete și parfumul potrivit.

Te rugăm să ne suni la numărul de telefon 0728 848 696 sau să ne lași datele tale de contact iar noi te vom suna pentru a stabili o întâlnire în Showroom-ul nostru.