Gorunn-consultant-04
Gorunn-Consultant-01
Gorunn-consultant-05

Costumele made-to-measure sunt costume făcute la comandă, exact pe măsura ta, cu fiecare element personalizat după propria dorință și personalitate.

Noi oferim personalizarea completă a costumelor noastre.

Aspecte precum țesătura, căptușeala, construcția interioară, lățimea umerilor, lungimea sacoului și a pantalonului, forma și poziția nasturilor, forma reverului, lațimea buzunarelor sunt doar câteva dintre modurile în care îți poți personaliza costumul.

Prețul costumelor noastre variază în funcție de opțiunile alese, precum țesătura sau căptușeala, închiderea sacoului la un rând de nasturi sau la două, construcția sacoului și numărul de piese ale costumului.

În general, prețul unui astfel de costum începe de la 2850 lei.

Crearea costumului durează între patru și șase săptămâni din momentul realizării măsurătorilor.

Imediat ce costumul este pregătit, te chemăm la prima probă și testăm dacă totul este pe placul tău. În cazul în care este nevoie de ajustări, ne ocupăm fără alte costuri suplimentare, iar în următoarele zile primești costumul construit pe placul tău.

Costumele noastre sunt create din țesături de la de cei mai faimoși producători de țesături: Vitale Barberis Canonico, Reda, Dugdale, și Zegna.

Folosim doar materiale 100% naturale precum lână, in, bumbac și mătase.

Mezum îți oferă ocazia să comanzi întreaga ținută.

Ne dorim să te ajutam cu o ținută completă care include toate acesoriile de care ai nevoie, de la cămașă, cravată sau papion, până la batista de buzunar, pantofi, șosete și parfumul potrivit.

Dacă îți dorești să trăiești experiența Gorunn și să intri în posesia unui costum construit pentru tine, te invităm să ne suni la numărul de telefon 0728 848 696 sau să ne lași datele tale de contact, iar noi te vom suna pentru a stabili o întâlnire în showroom-ul nostru din Cluj.