Blugi made-to-measure: de ce ai nevoie de ei în garderoba ta?

Ți-ai dorit întotdeauna să te simți bine în pielea ta în fiecare zi? Secretul stă în hainele pe care le porți frecvent! Iată cum o pereche de blugi made-to-measure te ajută!

Toți investim mult în ținutele pentru evenimente, ne dorim ca atunci când sunt ocazii speciale să arătăm ireproșabil. Poate le purtăm atunci și le mai îmbrăcăm peste jumătate de an, la următorul eveniment important din viața noastră, cu gândul de a nu le deteriora.

Cu toate acestea, când vine vorba despre haine pe care le purtăm frecvent – o pereche de blugi, spre exemplu – tindem să limităm investițiile. Însă, oare nu e aceea imaginea noastră – modul în care ne prezentăm în societate în fiecare zi? Nu ar trebui să ne preocupe cu atât mai mult modul în care ieșim la cafea în oraș sau la o plimbare în parc, în orașul nostru?

Tocmai asta am ales să discutăm astăzi, pentru că întreaga echipă Mezum crede în puterea hainelor de zi cu zi realizate la comandă, iar blugii made-to-measure sunt reprezentanții acestei categorii vestimentare.

Așadar, hai să vedem de ce merită, sau nu merită să investești într-o pereche de blugi care să ți se potrivească perfect!

Blugii made-to-measure – mai importanți decât un costum realizat la comandă?

Mulți dintre clienții Mezum vin către noi pentru a-i ajuta să construiască o ținută deosebită de la cap la coadă, care de cele mai multe ori pornește de la un costum realizat la comandă. Pentru majoritatea dintre ei, este prima experiență cu articole vestimentare realizate la comandă, însă odată ce experimentează modul în care noul costum îi face să arate, realizează adevărata valoare a ținutelor custom-made.

Apoi, devin din ce în ce mai interesați de alte articole pe care noi le putem realiza, pentru a le pune în valoare punctele forte ale corpului, în fiecare zi a vieții lor pe care o petrec în public. De ce aleg să facă asta? Există câteva explicații simple:

⦁ pentru că își dau seama cât de important este confortul, zi de zi
⦁ pentru că observă cât de mult contează ca hainele să îți completeze aspectul fizic, pentru cea mai bună imagine a lor
⦁ pentru că nu găsesc un stil care să îi reprezinte în retail, și își doresc ceva personalizat

În acest moment, te-ai putea întreba: “OK, dar nu poți face același lucru și cu blugi ready-to-wear?”. Pe scurt, răspunsul este: cel mai probabil nu. Haide să vedem de ce!

Blugi made-to-measure vs. Blugi ready-to-wear – diferențele care contează

Dacă îți cumperi des haine din comerț, de la marii retaileri prezenți în centrele comerciale din toată țara, probabil știi deja procesul: mergi în magazin, probezi mai multe perechi de blugi și pleci cu cea care pare că ți se potrivește cel mai bine în cabina de probă.

Pe drum, te gândești că acești blugi ar fi fost mai buni dacă erau puțin mai largi pe coapse și aveau cusăturile albe, nu portocalii, pentru că ar fi mers mai bine cu noua cămașă abia achiziționată. Îi porți prima dată și totul e ok, dar la prima spălare devin mult mai strâmți și chiar mai scurți, iar peste câteva săptămâni pare că nu te mai uiți la același produs.

Ei bine, blugii realizați la comandă au reapărut în vizorul celor care își doresc ținute impecabile, tocmai pentru a combate acest efect negativ al industrializării modei masculine. Există mai multe motive pentru care credem asta:

Motivul #1: Blugii realizați la comandă în atelierele Mezum sunt construiți cu cele mai bune materiale disponibile pe piață

Evoluția tehnologică a fabricilor era inevitabilă, însă încercând să păstreze un preț accesibil și costuri reduse de producție, marii retaileri au început să folosească materiale mult mai slab calitative.

La Mezum, ne concentrăm în primul rând pe calitatea materialelor pe care le folosim. Am ales cu grijă partenerii care ne furnizează cel mai calitativ denim: un material care nu își pierde culoarea și nu își modifică dimensiunile în timp.

Motivul #2: Blugii made-to-measure vor arăta exact cum îți dorești

Fiecare își dorește ceva diferit, însă este aproape imposibil să găsești produse care să fie exact ce îți dorești, în marile magazine– în special când vine vorba de blugi. Poate sunt o nuanță mai deschisă, poate au un buzunar în plus sau poate au niște detalii care ție nu ți se par potrivite.

Când cumperi o pereche de blugi realizați la comandă, lucrurile se schimbă. Atunci, primești consiliere de specialitate din partea consultanților Mezum și încercăm să:

  • Te sfătuim legat de micile detalii ale blugilor tăi – fie că vorbim despre culoarea cusăturilor, a nasturilor, sau nuanța bucății de piele cusute la spate, detaliile sunt importante, pentru că pot schimba total aspectul unei ținute. Noi vom încerca să îți înțelegem stilul și să aflăm mai multe despre garderoba ta, pentru a-ți oferi exact ceea ce îți dorești.
  • Modificăm blugii pentru a se potrivi exact corpului tău – cu siguranță poți să încerci să îți personalizezi blugii și la un croitor particular, însă trebuie să știi că astfel de piese vestimentare nu sunt deloc ușor de modificat! Pe de altă parte, prin mâinile croitorilor noștri au trecut sute de perechi de blugi, realizați special pentru clienții Mezum, așadar experiențele pozitive din trecut îți vor garanta că perechea ta de blugi va arăta exact cum îți dorești!

Motivul #3: Blugii made-to-measure sunt făcuți pentru a te reprezenta doar pe tine

Când cumperi o pereche de blugi din magazin, cumperi, de fapt, ceea ce producătorul crede că li se potrivește majorității bărbaților din zona ta. Nu este nimic autentic sau care să te reprezinte, atunci când vine vorba de blugii din retail.

Blugii custom-made sunt exemplul diametral-opus! Ei sunt meniți să te facă să te simți confortabil, dar devin și un mod de a exprima cine ești tu ca persoană, punând în lumină ceea ce te face unic. De cele mai multe ori reușesc să facă asta prin modul în care se așază pe corpul tău, dar și prin micile detalii pe care le poți alege.

Concluzie: când merită să investești într-o pereche de blugi made-to-measure?

Blugii made-to-measure sunt deja un standard al bărbaților pentru care aspectul contează. Pentru că sunt atât de comozi și simplu de integrat în ținute, îi purtăm foarte des, și așa ajung să ne definească stilul zilnic.

De aici, poți trage concluzia că modul în care blugii tăi arată poate spune multe despre tine. Așadar, cel mai bun moment pentru a investi într-o pereche de blugi made-to-measure este chiar acum! Te așteptăm în showroom-ul Mezum pentru a lucra împreună la stilul care te definește ca bărbat.