Costumul de mire în Photoshop

Oricât de ofertant ar suna şi oricât de mult ţi-ai dori, nu vei putea să-ţi “faci” costumul în Photoshop.

Revin, aşadar, asupra conceptului de “costum de mire.” Îl pun între ghilimele deoarece consider că nu există aşa ceva, chiar dacă marea majoritate a oamenilor folosesc această denumire.

Vei vedea că insist destul de mult pe acest subiect. O fac fiindcă peste 90% din persoanele cărora le-am oferit consiliere vestimentară în cei 5 ani de activitate (s-au adunat câteva mii) erau miri sau participau la evenimente ceremoniale.

În tot acest timp am participat la foarte multe târguri de nunţi şi am încercat fel şi fel de abordări cu mirii care erau interesaţi de costumele noastre. Într-unul din ani am avut o abordare oarecum stângace, deşi în mintea mea, în momentul respectiv, mi se părea un lucru bun şi util de aflat.

Am ajuns să le pun mirilor următoarea întrebare: “Ţi-ai dori să fii un mire impecabil în ziua nunţii tale?” O Întrebare închisă la care aşteptam un răspuns eminamente pozitiv. Totuşi, au fost suficiente cazuri în care mi s-a răspuns cu “Nu, nu mă interesează” sau cu “Vorbeşte cu ea”, arătând cu degetul, evident, către viitoarea lui soţie.

Dacă citeşti un astfel de articol am toată convingerea că mi-ai fi oferit un răspuns diferit de cele menţionate mai sus. Asta fiindcă te preocupă acest aspect.

Eşti interesat de cum va arăta sala în care îţi vei petrece cea mai minunată seară din viaţa ta şi cum se va simţi lumea. Te interesează ca mâncarea şi muzica să fie pe toate gusturile şi să ai un fotograf care este mereu pe fază, să imortalizeze toate acele trăiri.

În calitate de gazdă te preocupă şi modul în care te prezinţi. Acesta reflectă respectul şi aprecierea pe care le manifeşti faţă de eveniment şi, implicit, faţă de oamenii care au dat curs invitaţiei voastre.

De multe aspecte care ţin de nunta voastră se va ocupa ea. Costumul, însă, este al tău. Te reprezintă. E despre tine.

Recomandarea mea este să investeşti într-unul de calitate, pe măsura ta şi a personalităţii tale. Este esenţial să îl porţi purta cu încredere şi să îl asortezi cu cel mai larg şi sincer zâmbet din dotare.

Fotograful, fie el şi cel mai bun din lume, nu te va putea scoate, în Photoshop, mai elegant şi mai încrezător, ori mai prezentabil decât realitatea o arată.

Aşadar, în concluzie, investeşte într-un costum de calitate, făcut pe măsura ta şi pe care să îl poţi purta mereu cu încredere. Nu doar că îi vei uşura viaţa fotografului, dar plăcerea cu care vei revedea acele fotografii, peste ani, este nepreţuită.